Dilluns de Pasqua de calor... a l'espera d'una caiguda brusca de temperatures

A partir de dimecres els termòmetres poden retrocedir entre 5 i 10 graus | Les glaçades reapareixeran a l'interior i les nits seran hivernals

Redacció
17 d'abril del 2017
Actualitzat a les 9:13h
Imatge de les roselles florides.
Imatge de les roselles florides. | Lector.
La Setmana Santa acabarà amb un temps pràcticament estival. Els termòmetres es tornaran a enfilar i en punts de Ponent i de les comarques gironines es poden repetir màximes de fins a 26-27 ºC. A la resta de país, malgrat la presència d'alguns núvols alts, el sol dominarà i les temperatures al migdia se situaran entre els 21 i els 25 ºC.

La situació, sense precipitacions, es mantindrà sense canvis de cara a dimarts. Tanmateix, el dimecres es viurà un canvi brusc de temps que ens portarà a un ambient més propi d'inici de primavera o, fins i tot, de finals de l'hivern.

En este sentit, les temperatures cauran entre 5 i 10 ºC de manera brusca i podran reaparèixer les glaçades, no només al Pirineu i a l'interior, sinó fins i tot al Prelitoral. Al migdia, on el sol dominarà, l'ambient serà suau i no es preveuen pluges.

La situació es mantindrà, com a mínim, fins al divendres i tot apunta que les temperatures remuntaran de cara al cap de setmana de Sant Jordi.