Detingut un veí de Camarles per temptativa de robatori en una casa de l'Ampolla

El propietari de l'habitatge ha avisat la Policia Local del municipi quan ha vist llums a l'exterior

Foto d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra.
Foto d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra. | Josep M. Montaner
Mireia Curto
13 d'abril del 2017
Actualitzat el 18 d'abril a les 19:16h
Els Mossos d'Esquadra han detingut este dijous sobre les 6 de la matinada un veí de Camarles per un presumpte delicte de robatori en una casa situada a la partida Camarles, al terme municipal de l'Ampolla, al costat del Consorci d'Aigües de Tarragona (CAT), segons han informat fonts de la Policia Local del municipi i de la Policia de la Generalitat.  

El propietari de l'habitatge, que es trobava a l'interior, ha avisat la Policia Local després de veure llums per l'exterior de la casa i gestos per intentar accedir a l'interior de l'immoble. Quan l'individu, de 27 anys i de nacionalitat moldava, s'ha adonat de la presència dels agents, s'ha amagat. Després d'una estona de recerca per l'exterior de la propietat, l'han trobat in fraganti amb diversos objectes que havia agafat. L'operació l'han realitzat conjuntament la Policia Local de l'Ampolla i la Policia catalana.

L'home posseïa material que havia agafat de l'interior del cotxe del propietari de l'habitatge i també del porxo de la casa. Els Mossos d'Esquadra han detingut l'home per temptativa de robatori.