Les cambres de comerç de Tortosa i Casablanca afavoriran relacions comercials entre les seues empreses

Una constructora marroquina visitarà les Terres de l'Ebre per contactar amb empreses del sector

Façana de la Cambra de Comerç de Tortosa.
Façana de la Cambra de Comerç de Tortosa. | S.B.
Redacció
11 d'abril del 2017
Actualitzat a les 17:20h
La Cambra de Comerç de Tortosa ha signat un conveni de col·laboració amb la Cambra de Comerç de Casablanca, al Marroc, amb l'objectiu d'afavorir les relacions comercials entre empreses de les respectives demarcacions. Tal i com va anunciar l'ens tortosí durant la presentació de les perspectives per este 2017, un dels propòsits era intensificar els acords amb empreses del Marroc, ja que s'havia convertit en un mercat prioritari per a les exportacions espanyoles.

Durant el viatge de la delegació ebrenca al Marroc, este mes d'abril, ja s'ha tancat la visita d'una empresa constructora marroquina al territori interessada a contactar amb empreses del mateix sector. A més, la Cambra convocarà una nova missió per al mes de juliol on podran participar les empreses dels sectors prioritaris, construcció, maquinària agrícola, automoció, renovables, turisme i agroalimentari.

La Cambra de Tortosa està treballant també en l'acompanyament d'empreses del sector serveis ja que el govern marroquí ha aprovat un pla d'infraestructures per invertir 55.000 milions d'euros al país. El president de l'ens cameral, Jose María Chavarría, ha explicat que les oportunitats que s'obren poden ser molt beneficioses. "Des de la Cambra apostem i volem estar al seu costat", ha afegit.

Les empreses que estiguen interessades en relacions comercials al Marroc poden adreçar-se als serveis de la Cambra de Comerç de Tortosa o inscriure's a alguna de les properes missions anunciades.