Plena ocupació del viver d'empreses de Camarles

Baix Ebre Innova tanca l’exercici del 2016 amb el millor resultat econòmic des que es va constituir

D’esquerra a dreta, el president de BEI, Joan Antoni Navarro; el gerent Antonio Galve, i el tècnic Josep Luque, en una salutació en un curs de formació.
D’esquerra a dreta, el president de BEI, Joan Antoni Navarro; el gerent Antonio Galve, i el tècnic Josep Luque, en una salutació en un curs de formació. | Cedida
Redacció
10 d'abril del 2017
Actualitzat a les 17:37h
El Consell d'Administració de Baix Ebre Innova, empresa participada íntegrament pel Consell Comarcal del Baix Ebre, ha tancat l'exercici 2016 amb un resultat positiu, tot i la menor aportació econòmica per part de la institució comarcal. Esta societat és la responsable de la gestió del viver d'empreses i centre de negocis, ubicat al polígon Venta Nova de Camarles.

El president de Baix Ebre Innova, Josep Antoni Navarro, ha mostrat la seua satisfacció per haver obtingut "el millor resultat econòmic des de la constitució de la societat amb la menor aportació per part del Consell Comarcal". Navarro ha explicat que la plena ocupació dels despatxos i naus del viver d'empreses, i l'organització de més cursos de formació han contribuït a tancar l'exercici del 2016 en números positius. El president de Baix Ebre Innova també ha remarcat la seua satisfacció pel treball dels tècnics i el gerent Antonio Galve, per la faena feta amb l'ajut a la constitució de noves empreses i l'assessorament a joves emprenedors.