10
d'abril
del
2017
Actualitzat
a les
17:41h
L’empresa Mel Muria ha guanyat el premi Abella d’Or a la millor mel de totes les mels del 32è Concurs de la Mel en esta darrera edició de Firabril, que s'ha celebrat el cap de setmana passat al Perelló. El concurs de mels de Firabril està considerat el més antic de l’Estat espanyol i compta amb la participació d’un gran nombre d’apicultors d’arreu del país.
D'altra banda, dissabte passat, i també en el marc de Firabril va tindre lloc l’acte de lliurament dels premis a les millors tapes de la segona edició de la Ruta de la Tapa amb Mel del Perelló, una iniciativa de Muria Centre d’Interpretació Apícola.
En esta edició de la Ruta de la Tapa amb Mel, el jurat ha atorgat el primer premi a la tapa Rollets cruixents (fulla de pastís, pernil salat, formatge de cabra, pinyons i mel), presentada per Homogènik. El segon premi que se l’ha emportat la tapa Gelatina de coa de bou (gelatina de coa de bou a baixa temperatura amb mel d’all negre), d’Ambigú Gastrobar. I el tercer premi ha estat per la tapa Tresor (saquets de pasta fresca farcida de pera i gorgonzola amb reducció de vi i mel), de l’establiment La Plaça.
Cal recordar que el premi consistix en un trofeu dissenyat per l’artista perellonenc Josep Cardona, un ferrer que ha plasmat la tradicional cullera de mel en el trofeu.
D'altra banda, dissabte passat, i també en el marc de Firabril va tindre lloc l’acte de lliurament dels premis a les millors tapes de la segona edició de la Ruta de la Tapa amb Mel del Perelló, una iniciativa de Muria Centre d’Interpretació Apícola.
En esta edició de la Ruta de la Tapa amb Mel, el jurat ha atorgat el primer premi a la tapa Rollets cruixents (fulla de pastís, pernil salat, formatge de cabra, pinyons i mel), presentada per Homogènik. El segon premi que se l’ha emportat la tapa Gelatina de coa de bou (gelatina de coa de bou a baixa temperatura amb mel d’all negre), d’Ambigú Gastrobar. I el tercer premi ha estat per la tapa Tresor (saquets de pasta fresca farcida de pera i gorgonzola amb reducció de vi i mel), de l’establiment La Plaça.
Cal recordar que el premi consistix en un trofeu dissenyat per l’artista perellonenc Josep Cardona, un ferrer que ha plasmat la tradicional cullera de mel en el trofeu.