Detingut un camioner begut que volia entrar a l'autopista en contra direcció

A la cabina del conductor hi havia una ampolla de beguda alcohòlica d’alta graduació completament buida

El camió havia topat amb una tanca de la zona de la descans
El camió havia topat amb una tanca de la zona de la descans | Mossos d'Esquadra
Redacció
04 d'abril del 2017
Actualitzat a les 12:52h

Els Mossos d'Esquadra van detenir el dia 1 d’abril un home de 44 anys, de nacionalitat polonesa i amb domicili desconegut, com a presumpte autor dels delictes de conducció sota els efectes de l’alcohol i negativa a sotmetre’s a les proves de detecció. Els fets van passar cap a la mitjanit del divendres passat,  quan una patrulla de mossos va rebre l’avís que a l’autopista AP-7, concretament a l’Àrea de Servei del Mèdol direcció València, un camió intentava accedir a la via en sentit contrari i el conductor semblava ebri.

Després de rebre l'avís, diverses patrulles van desplaçar-se fins l’àrea de servei on van localitzar i aturar el camió. Els mossos van comprovar que el conductor presentava símptomes evidents de trobar-se sota l’efecte de begudes alcohòliques i no podia articular paraula a causa del seu estat d’embriaguesa. L''home va negar-se rotundament a fer la prova d’alcoholèmia.
 
Els agents de la policia catalana van localitzar a la cabina del camió una ampolla de beguda alcohòlica d’alta graduació completament buida. També van veure que la part davantera del camió estava danyada a conseqüència d’un xoc contra una de les tanques metàl·liques de protecció de la zona de descans. Per estos fets, l'home va ser detingut per conduir sota els efectes de l’alcohol i per negar-se a sotmetre’s a fer les proves d’alcoholèmia.
 
El detingut va passar diumenge a disposició judicial al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona i el jutge va decretar la seua llibertat amb càrrecs.