L'animació 3D i construir un instrument digital, entre els nous cursos de l'Escola d'Art de la Diputació a Tortosa

Els cursos pel proper trimestre començaran a partir del 18 d'abril i estan oberts a tots els públics de més de 14 anys

Un dels cursos per al proper trimestre és sobre creació audiovisual.
Un dels cursos per al proper trimestre és sobre creació audiovisual. | Diputació de Tarragona
Redacció
03 d'abril del 2017
Actualitzat a les 18:22h
L'Escola d'Art de la Diputació a Tortosa enceta el proper 18 d'abril el tercer trimestre del curs amb nous tallers trimestrals i d'altres de curta durada. L'oferta formativa fins al mes de juny inclou propostes formatives en les matèries i tècniques més clàssiques —ceràmica, pintura, gravat i dibuix, restauració i teoria de l'art—, però també d'altres tallers més innovadors sobre animació, creació audiovisual i disseny, segons ha informat la Diputació de Tarragona en un comunicat.
 
Entre les novetats programades per al proper trimestre destaquen el curs d'Animació 3D els dimecres a la tarda; el Taller d'Arduino, és a dir, construir un instrument digital; el curs de creació audiovisual Del guió a la creació, o el taller sobre com Dissenyar un portfoli. Book de Projectes. A més, també es durà a terme una nova edició sobre l'Internet de les coses aplicades a l'art que els professors Jordi Planas i Jordi Rosa ja van oferir, per primer cop, el darrer trimestre.
 
Els cursos són oberts a tothom, l'únic requisit per poder inscriure's és tenir més de 14 anys. Les matrícules ja es poden realitzar al centre de dilluns a divendres des de les 9 a les 13 hores i de les 15.30 a les 19.30 hores. També s'ha obert el període d'inscripció pels cursos trimestrals de ceràmica, pintura, gravat, dibuix, restauració o teoria de l'art que s'impartiran del 18 d'abril al 21 de juny. Els preus i horaris dels cursos es poden consultar al web de la Diputació de Tarragona.