Movem Tortosa reclamarà al ple la rehabilitació de l'antic Balneari d'en Porcar

Esta petició és fruit de les demandes dels veïns del barri de Remolins en el marc de la campanya 'Movem els barris'

Redacció
03 d'abril del 2017
Actualitzat a les 18:11h
Representants de la formació Movem Tortosa- Entesa.
Representants de la formació Movem Tortosa- Entesa. | Cedida
El grup municipal de Movem Tortosa-Entesa, a través del seu portaveu a l'Ajuntament, Jordi Jordan, ha presentat la moció que es tractarà al ple municipal d'este dilluns, 3 d'abril, segons la qual es demana l'aprovació d'una actuació a les restes de l'antic Balneari d'en Porcar. Esta petició ha estat fruit de les demandes dels veïns del barri de Remolins un cop finalitzada la campanya Movem els barris que va impulsar el grup municipal durant els mesos de gener i febrer, segons informa la formació en un comunicat.

Jordan ha destacat que és un edifici en un "estat ruïnós i el pas del temps el degrada més, evitant-ne la recuperació o la rehabilitació d'algunes de les seues parts". "Tanmateix cal recordar que l'edifici de l'antic balneari, situat en un solar de més de 1.700 metres quadrats, resta totalment abandonat fins al punt que diversos edificis s'han ensorrat, tot i que forma part del Catàleg d'Edificis de Caràcter Històric", ha recordat el portaveu de Movem Tortosa-Entesa.

Jordi Jordan també ha donat a conèixer el contingut de la moció que reclama l'aprovació que l'Ajuntament de Tortosa realitze un pla de millora i rehabilitació de l'espai que ocupen els edificis de l'antic Balneari d'en Porcar, que destine este espai a equipament públic per al barri i realitze els treballs necessaris per a l'obertura del carrer Cavaller de Gràcia per connectar-lo amb la Travessia de Vilanova.