Móra la Nova acull una nova fira basada en el turisme actiu i de natura

El municipi viu este cap de setmana la primera edició de la Fira Actiu Natura, amb una vintena d’expositors

La fira compta amb una vintena d'expositors i és d'accés gratuït.
La fira compta amb una vintena d'expositors i és d'accés gratuït. | Cedida
Redacció
02 d'abril del 2017
Actualitzat a les 10:28h
El president de Patronat de Turisme de la Diputació, Martí Carnicer, va inaugurar ahir la primera edició de Fira Actiu Natura, un nou certamen firal organitzat per l’Ajuntament de Móra la Nova, que es podrà visitar encara este diumenge al matí  al recinte firal de la població. Fira Actiu Natura, d'accés gratuït, compta amb una vintena d’expositors, majoritàriament d’empreses i institucions públiques, que oferixen les seues activitats de lleure actiu en espais naturals i lligats als recursos turístics i patrimonials de les comarques de la Ribera d’Ebre, la Terra Alta i el Priorat.

També s’hi podran trobar al llarg dels dos dies diverses activitats complementàries, com ara rutes amb segway i amb bicicleta, visites comentades al nucli antic de la població que acabaran amb un tast de productes locals, passejades per la vora del riu per a conèixer la flora i fauna, un rocòdrom infantil... La fira ha escollit enguany com a ajuntament convidat, Benifallet, per l’oferta d’activitats turístiques que oferix.

L’alcalde, Francesc Xavier Moliné, i el regidor de Turisme, Jordi López, han explicat que la iniciativa naix amb la intenció a diversificar i ampliar el calendari firal de la població i per a potenciar el sector turístic com un important actiu econòmic. Carnicer va valorar que s’haja fet una aposta per un sector de futur com és el turisme que “no és sols de costa”, va dir, sinó que cada territori ha de trobar en el món del turisme allò que el fa atractiu, allò que li servirà per atraure els  turistes.