Jordi Vila, nou primer secretari del PSC de La Ràpita

Va ser regidor de Governació de l’Ajuntament de la Ràpita durant els anys 2007 i 2008

Jordi Vila va rebre el suport unànime dels assistents a l'assemblea local.
Jordi Vila va rebre el suport unànime dels assistents a l'assemblea local. | Cedida
Redacció
31 de març del 2017
Actualitzat a les 17:12h
L'ex regidor socialista Jordi Vila Rius ha estat escollit primer secretari de l’Agrupació local del PSC de La Ràpita per als propers quatre anys. Jordi Vila va néixer l’abril del 1979, és analista programador d’informàtica i professionalment es dedica a la seua empresa. Va ser regidor de Governació de l’Ajuntament de la Ràpita durant els anys 2007 i 2008. En l’assemblea celebrada recentment va obtindre el suport unànime dels assistents.

Pel que fa a la nova comissió executiva, escollida en la mateixa assemblea, “cal destacar l’entrada de militants que no havien tingut fins ara cap càrrec orgànic, així com la continuïtat de militants amb un llarg bagatge i experiència política”, segons el comunicat que ha emés el PSC. Així, han estat escollides membres de la comissió executiva local Bibiana Porres, com a responsable de l’àrea d’organització i Rosa Anglès de la de política municipal. Totes dos formen part de l’executiva de la Federació de les Terres de l’Ebre i tenen una ampla experiència en el món municipal.
 
El nou primer secretari dels socialistes rapitencs, Jordi Vila, ha afirmat que ell i tot l’equip treballaran en una doble direcció: “enfortir l’Agrupació local després dels darrers resultats electorals i mirar de recuperar suports de cara a les eleccions municipals del 2019”.

Així mateix, Vila ha demanat als militants socialistes que “no mirem només de portes endins, sinó que hem de centrar tots els nostres esforços en resoldre els problemes de la ciutadania.”

També han estat escollits membres de l’executiva local Vicent Balagué, Ràpita Balagué i Josep Pitarch.  Com a representants al Consell de federació del PSC foren designats el mateix Vicent Balagué i Josep Rovira, tots, segons destaca la formació, amb una dilatada trajectòria en el socialisme local i territorial.