Ensurt a l'Ampolla per una fuita de gas provocada per un cotxe que ha topat contra la façana d'un edifici

Els Bombers i els Mossos d'Esquadra van desallotjar els veïns de l'edifici afectat i de les cases properes fins que es va tallar el subministrament | En el succés no hi va haver danys personals

Mireia Curto
31 de març del 2017
Actualitzat el 01 d'abril a les 11:00h
En l'incident també van intervenir els Bombers de la Generalitat.
En l'incident també van intervenir els Bombers de la Generalitat. | M.C.
Un cotxe va xocar ahir dijous a la nit contra un edifici situat al carrer Mallorca, número 1, de l'Ampolla, i va colpejar una canonada de gas, provocant-ne una fuita. ​Segons fonts dels Bombers de la Generalitat, l'avís de l'incident es va rebre a les 20.45 hores. 

En el succés no hi va haver danys personals, però sí una fuga de gas a l'exterior. Per això, i com a mesura preventiva, els Bombers i els Mossos d'Esquadra van evacuar els veïns de l'edifici afectat i també alguns dels veïns de les cases properes fins que els tècnics de la companyia de gas van tallar el subministrament, segons expliquen fonts de la Policia de la Generalitat. A més, també es va interrompre el trànsit, tant de vehicles com de persones, dels carrers adjacents al lloc de l'incident.

Després d'uns tres quarts d'hora, els evacuats van poder tornar als seus domicilis i es va tornar a restablir el trànsit als carrers. Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar tres dotacions dels Bombers, diversos vehicles dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local de l'Ampolla.