Arriben les 6es Jornades de Formació Futbolística de l'AE Jordi Pitarque Ceprià

Del 10 al 13 d'abril, coincidint amb les vacances de Setmana Santa | Des d'esta setmana ja estan obertes les inscripcions

Les sessions començaran a les 9.30 i finalitzaran a les 13 hores.
Les sessions començaran a les 9.30 i finalitzaran a les 13 hores. | Associació Esportiva Jordi Pitarque
Redacció
29 de març del 2017
Actualitzat a les 19:42h
L'Associació Esportiva Jordi Pitarque Ceprià organitza, per sisè any consecutiu, les Jornades de Formació Futbolística, que tindran lloc del 10 al 13 d'abril, coincidint com cada any amb les vacances de Setmana Santa. Les sessions, que començaran a les 9.30 i finalitzaran a les 13 hores, estan programades per a les categories de patufets, prebenjamins, benjamins, alevins i infantils.

Els entrenadors de les jornades d'enguany seran: Carlos Blanch, exentrenador del CD Tortosa; Sergi Martínez, preparador físic del CF Amposta; Rafel Navarro, llicenciat en INEF, professor de secundària i actual entrenador del CF Gandesa; Joel Roig, coordinador del CD Alcanar i entrenador de l'escola de futbol FCBarcelona Camp de Tarragona; Ramon Sogues, llicenciat en INEF i professor de secundària; Carlos Soler, tercer nivell d'entrenador i exentrenador del futbol base del CD Tortosa; i Miki Vidal, coordinador del futbol base del CF Amposta i excoordinador de l'escola de l'Arsenal.

La inscripció, que té un cost de 30 euros per xiquet, es pot fer al Centre Cívic de l'Ampolla o a través del número de compte corrent de l'AEJPC (ES12 2100 1411 4002 0010 9176). En este darrer cas, quan es face l'ingrés s'ha d'especificar el nom del xiquet com a concepte de l'ingrés.
 
Durant els quatre dies de les jornades es treballaran diferents aspectes futbolístics i es repartirà aigua, fruita i samarretes per entrenar.