El campus Terres de l'Ebre obre les portes als futurs estudiants

Tindran lloc dimecres, 5 d'abril, dijous, 20 d'abril i dissabte, 6 de maig | Es donarà informació sobre els graus d'Administració i Direcció d'Empreses (ADE), Educació Infantil, Educació Primària i Infermeria

Redacció
29 de març del 2017
Actualitzat a les 17:16h
Imatge d'arxiu d'unes jornades de portes obertes al campus Terres de l'Ebre.
Imatge d'arxiu d'unes jornades de portes obertes al campus Terres de l'Ebre. | Cedida
Amb l'objectiu de donar informació de primera mà sobre els plans d'estudis que s'impartixen, i al mateix temps donar a conèixer les instal·lacions i activitats universitàries, el campus Terres de l'Ebre de la Universitat Rovira i Virgili (URV) ha programat diverses jornades de portes obertes adreçades a estudiants de secundària que acaben enguany batxillerat o cicles formatius i aquelles persones que estiguen interessades en ampliar la seua formació accedint a la universitat.

La primera d'estes jornades tindrà lloc el dimecres de la setmana que ve, 5 d'abril, a les 12 del migdia, i es donarà informació sobre els graus d'Administració i Direcció d'Empreses (ADE), Educació Infantil i Educació Primària. La segona es durà a terme dijous, 20 d'abril, a partir de les 9.30 del matí, també sobre estos mateixos graus, mentre que a la tarda, a partir de les 17 hores, s'informarà sobre el grau d'Infermeria. D'altra banda, dissabte, 6 de maig, a les 12 del migdia, tindrà lloc la jornada de portes obertes adreçada a les famílies.

La URV ha explicat en un comunicat que enguany es recomana als interessats en participar en estes jornades que s'inscriguen prèviament a través del web de la Universitat.

La resta de campus de la URV també celebren estes jornades de portes obertes. El curs passat gairebé 2.000 futurs estudiants i 1.700 pares i mares van participar en les visites guiades organitzades pels diferents campus i van ser atesos pels responsables dels diferents ensenyaments.