La Policia Local de Tortosa i els comerciants utilitzaran el whatsapp per agilitzar la comunicació en seguretat

El sistema d'avisos, creat a través d'un grup de missatgeria instantània, permetrà alertar de possibles furts amb immediatesa i transmetre informació de mobilitat

Redacció
23 de març del 2017
Actualitzat a les 20:18h
Presentació de la iniciativa 'Antena Comercial'.
Presentació de la iniciativa 'Antena Comercial'. | Ajuntament de Tortosa
La Policia Local de Tortosa posarà en marxa en els propers dies l'anomenada Antena Comercial amb l'objectiu d'afavorir la seguretat i la comunicació amb el comerç del municipi. Es crearà un sistema d'avisos a través d'un grup de whatsapp que permetrà, d'una banda, que la Policia pugue avisar amb immediatesa els comerciants d'alertes per furts, així com també transmetre informació de mobilitat que els pugue afectar.

Tal com ha explicat el cap de la Policia Local, l'inspector Jesús Fernández, el grup de whatsapp "ens pot permetre de manera molt immediata advertir quan hi ha persones sospitoses actuant a la ciutat per prevenir el comerciant, però també al mateix temps ajudarà els agents a localitzar els possibles delinqüents".

Els comerços, segons ha confirmat el consistori ebrenc en un comunicat, es podran adherir a este projecte de forma voluntària i es començarà a aplicar per la zona centre de la ciutat.