Amposta posa en marxa un servei d'assessorament jurídic als afectats per les clàusules sòl

Entrarà en funcionament a partir d'este proper dimecres | Estarà obert tots els dilluns, dimecres i divendres, de les 9 fins a les 13 hores

Protesta per les clàusules sòl davant del Banc d'Espanya, en una foto d'arxiu.
Protesta per les clàusules sòl davant del Banc d'Espanya, en una foto d'arxiu. | ACN
Redacció
20 de març del 2017
Actualitzat a les 16:45h
L'Ajuntament d'Amposta posa en marxa un nou servei d'assessorament a les persones afectades per les clàusules sòl hipotecàries, que entrarà en funcionament dimecres, 22 de març. Este servei estarà en funcionament tots els dilluns, dimecres i divendres, de les 9 fins a les 13 hores, a la primera planta de l'edifici administratiu, plaça de l'Ajuntament, 6, segons ha informat el consistori ampostí.
 
A través d'este servei els titulars d'hipoteques "es podran informar i assessorar, de forma gratuïta, de tot allò referent a les clàusules sòl i la seua reclamació". En este sentit, l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, ha assenyalat que "este servei vol donar cobertura a totes aquelles persones que en un moment determinat, per la complexitat de la redacció dels textos hipotecaris, poden tenir dubtes de si realment tenen dret o no a recuperar els diners d'una possible clàusula sòl".

"Este servei també els ajudarà en el càlcul d'esta clàusula, en cas que existisca i, finalment, els orientarà i acompanyarà en el procediment a seguir per poder reclamar la seua devolució", ha afegit Tomàs. 

El servei, que va dirigit a propietaris d'habitatges d'Amposta, estarà en funcionament també en coordinació amb el servei d'atenció al consumidor del Consell Comarcal del Montsià.