Dos ferits lleus en un accident entre una furgoneta i un camió a l'N-340, a l'Ampolla

Han estat traslladats a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa | A hores d'ara la circulació ja està normalitzada

A causa de l'accident s'han produït retencions durant més de dos hores.
A causa de l'accident s'han produït retencions durant més de dos hores. | Llorenç Navarro
Redacció
17 de març del 2017
Actualitzat a les 14:44h
ACTUALITZACIÓ |14:30 hores | Dos ferits lleus

Dos ferits lleus a causa d'una topada per encalç entre una furgoneta i un camió a l'N-340, a l'Ampolla. Segons ha confirmat el SEM, ambdós han estat traslladats en ambulància a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. 

El sinistre s'ha produït este divendres sobre les 10.30 hores al punt quilomètric 1.100. Tot i que s'ha estat donant pas alternatiu durant més de dos hores, a les 12.35 hores ja s'ha normalitzat la circulació.

INFORMACIÓ | 13 hores | Una furgoneta i un camió implicats en un accident per encalç

Una furgoneta i un camió han topat per encalç este divendres al matí a l'N-340, en el seu pas per l'Ampolla. El sinistre s'ha produït al punt quilomètric 1.100 en sentit nord de la marxa, direcció Barcelona. El SEM està per concretar les afectacions personals de l'accident.

Segons informen fonts del Servei Català de Trànsit, l'avís del succés s'ha rebut a les 10.29 hores i fins al lloc dels fets s'han desplaçat quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra i una dotació dels Bombers de la Generalitat. Durant més de dos hores, s'ha estat donant pas alternatiu en este tram, fet que ha provocat fortes retencions. A hores d'ara la circulació ja està normalitzada.

Hi haurà ampliació de la informació.