El folkrorista tortosí Joan Moreira, protagonista del Dia Mundial del Teatre a Tortosa

Hi participen més de 100 alumnes de l'Escola Municipal i també compta amb la col·laboració de la Colla Jove de Dolçainers de Tortosa | Hi haurà dos sessions, diumenge 26 i dilluns 27 de març

Cartell de l'espectacle 'Joan Moreira, del teatre popular'.
Cartell de l'espectacle 'Joan Moreira, del teatre popular'. | Ajuntament de Tortosa
Redacció
15 de març del 2017
Actualitzat a les 16:44h
L'Escola Municipal de Teatre de Tortosa, en motiu de la celebració del Dia Mundial del Teatre oferix un espectacle de creació basat íntegrament en textos del folklorista tortosí Joan Moreira. En l'espectacle 'Joan Moreira, del teatre popular', hi participen més de 100 alumnes de l'Escola Municipal de totes les edat i també compta amb la col·laboració, en la part musical, de la Colla Jove de Dolçainers de Tortosa.

Donat que, normalment, este acte té molta afluència de públic, enguany es faran dos funcions, segons informa l'Ajuntament de Tortosa. La primera serà diumenge, 26 de març, a les 19 hores, i l'altra dilluns 27, a les 20 hores, coincidint amb el Dia Mundial del Teatre. Com és habitual també, la recaptació de l'espectacle es donarà a una entitat benèfica, en este cas a l'Associació Trastorns de l'Espectre Autista de les Terres de l'Ebre (ATEATE).

Les entrades tenen un preu de 2 euros i ja estan a la venda a la secretaria de l'Escola Municipal de Teatre de Tortosa.