L'arribada d'un front de fred torna a enfarinar el Port

Les cotes més altes s'han despertat amb una fina capa de neu

Una fina capa de neu cobreix el paisatge de Fredes.
Una fina capa de neu cobreix el paisatge de Fredes. | José María Bel Verge
Redacció
13 de març del 2017
Actualitzat a les 12:17h
Les muntanyes dels Ports s’han tornat a despertar este dilluns enfarinades per la neu en les cotes més altes. L’arribada d’un front de fred amb una caiguda de temperatures que en els punts més alts han sigut inferiors al 0 graus ha fet que les precipitacions hagen arribat en forma de neu per damunt dels 1.000 metres.

Ha estat el cas de Fredes o de Casetes Velles, que han vist sortir el sol amb una fina capa de neu.  L’estació meteorològica del Parc Natural dels Ports ha registrat una temperatura mínia de -0,9 graus centígrads i una màxima de 1,8 fins a les 10:30 hores d’este matí.

Durant este dilluns d’ambient hivernal després d’un cap de setmana de temperatures que ens han avançat a la primavera, són possibles precipitacions aïllades al prelitoral sud, preferentment a la tarda. Seran d'intensitat feble i s'acumularan quantitats minses.

La temperatura màxima experimentarà un descens lleuger en general i puntualment moderat al terç sud del país. Les temperatures rondaran entre 14 i 19 ºC  durant el dia d’avui.