Ja tenim el nom dels guanyadors dels tíquets per a la Festa de la Clotxa d'este diumenge a Benissanet

A partir de les 10.30 hores començarà la festa, amb cercavila, pregó, repartiment de clotxes i concert

A les 11.30 hores començarà el repartiments de clotxes.
A les 11.30 hores començarà el repartiments de clotxes. | Cedida
Redacció
10 de març del 2017
Actualitzat a les 19:28h
Avui al migdia ha finalitzat el termini per participar en el sorteig de tres lots de 2 tiquets de degustacions per a la Festa de la Clotxa, que tindrà lloc este diumenge 12 de març a Benissanet. Esta Festa de la Clotxa, organitzada pel consell comarcal de la Ribera d'Ebre, marca també inici a les Jornades Gastronòmiques de la Clotxa que oferiran quinze restaurants de la Ribera d’Ebre fins al pròxim 17 d’abril.

El programa d’actes de la festa d'este diumenge 12 de març s’iniciarà a les 10.30 hores amb la cercavila de la Banda de Benissanet. A les 11.00 hores tindrà lloc el pregó de la festa a càrrec de Marc Balaguer. Pastisser i Director de l’Escribà Academy. A les 11.30 hores començarà el repartiments de clotxes i a les 13.00 hores, concert amb la Bandarra Street Orkestra.

Els guanyadors del sorteig són :

Maria José Suñer Queralt, de Jesús
Juan Luis Caro Gil, de La Torre de l'Espanyol
Rosa Fabregat , de Roquetes


Així ho ha determinat la nostra aplicació de sortejos:
 
Enhorabona a a tots els guanyadors. En breu ens posarem en contacte a través del vostre mail per explicar com recollir el premi.

A la resta de lectors us volem donar les gràcies per haver-hi participat i us animem a continuar prenent part en sortejos i promocions, i per descomptat que continueu llegint el diari digital aguaita.cat. Per qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb nosaltres a través de l'a/e info@aguaita.cat.