Sortegem tíquets per a la Festa de la Clotxa que tindrà lloc diumenge a Benissanet

Ja podeu participar i guanyar algun dels tres lots de dos tíquets per degustar este plat tradicional de la pagesia a la Ribera d'Ebre

Redacció
07 de març del 2017
Actualitzat el 10 de març a les 12:15h
Festa de la Clotxa en una imatge d'arxiu corresponent a una de les edicions passades, a La Palma d'Ebre.
Festa de la Clotxa en una imatge d'arxiu corresponent a una de les edicions passades, a La Palma d'Ebre. | Cedida
La catorzena edició de la Festa de la Clotxa de la Ribera d’Ebre ens durà en aquesta ocasió a Benissanet diumenge vinent, 12 de març. Serà l’ocasió anual més popular i especial per degustar este plat tradicional de la pagesia, tan senzill com saborós i intens. La festa, a més, donarà pas a les Jornades Gastronòmiques de la Clotxa a nombrosos restaurants de la comarca, on trobareu propostes tradicionals i també variacions culinàries sobre la base de la clotxa i els seus ingredients principals.

Per anar ambientant la festa, aguaita.cat i el consell comarcal de la Ribera d’Ebre us oferixen la possibilitat de participar en un sorteig de tíquets per degustar clotxes diumenge a Benissanet. Una ocasió perfecta per gaudir d'esta menjada popular i de retruc, gaudir de l'espectacularitat del paissatge a la comarca en esta època de l'any en què ha esclatat la floració dels arbres fruiters.

Concretament, sortegem tres lots de dos tíquets cadascun, que sortejarem divendres a la tarda, per tant teniu tres dies per participar, omplint el formulari que trobareu a sota.

Més informació aquí.