Diumenge, neteges d'espais naturals a set municipis del Baix Ebre i el Montsià

Les accions es realitzaran a l'Ampolla, Camarles, l'Aldea, Amposta, La Ràpita, Sant Jaume d'Enveja i Deltebre

Foto d'arxiu d'una neteja popular de platges al Delta de l'Ebre.
Foto d'arxiu d'una neteja popular de platges al Delta de l'Ebre. | Cedida
Redacció
08 de març del 2017
Actualitzat a les 10:14h
Este proper diumenge, 12 de març, en el marc de la campanya Per un Delta net!, s'han organitzat diverses neteges populars d'espais naturals i periurbans. La iniciativa serà simultània en set municipis del Baix Ebre i del Montsià i els assistents hauran de portar guants per a la recollida de brossa.

A l'Ampolla el punt de trobada serà davant la Discoteca Mediterrània a les 10 hores, i es netejarà la platja de l'Arenal i la Bassa de les Olles. A Camarles, els voluntaris es reuniran a les 9.30 hores a l'Ajuntament, i l'acció es durà a terme a les zones periurbanes del municipi. Pel que fa a l'Aldea, el punt de trobada serà a les 10 hores al camí del xoperal de l'Ermita, i a banda de recollir brossa també es plantaran arbres. L'altre poble del Baix Ebre on s'ha organitzat esta iniciativa és Deltebre, els voluntaris es trobaran a les 9.30 hores a l'Ajuntament i es desplaçaran fins a la platja de Riumar i la bassa del Garxal.

Els municipis del Montsià que participen en la neteja popular són: Amposta, on hi ha dos opcions, es pot quedar a les 9.30 hores davant l'Oficina d'Informació Turística o directament a les 10 a la platja de l'Eucaliptus, on es realitzarà l'acció. A La Ràpita el lloc de trobada serà a les 9.30 hores al Pavelló Firal, i es netejarà la platja del Trabucador. I a Sant Jaume d'Enveja els voluntaris es trobaran a les 9.30 hores davant l'Ajuntament per netejar la platja del Serrallo.
 

Cartell de la campanya 'Per un Delta net!'. Foto: Cedida