Amposta impulsa una Taula de Treball del Comerç Local

Està integrada per totes les entitats i gremis de la ciutat i decidirà les actuacions que s'impulsaran al Pla Dinamitzador del Comerç d'Amposta

Presentació de la Taula de Comerç Local a Amposta.
Presentació de la Taula de Comerç Local a Amposta. | Cedida
Redacció
06 de març del 2017
Actualitzat a la 13:38h
La regidoria de Comerç i Mercat Municipal de l'Ajuntament d'Amposta ha impulsat la creació de la Taula de Treball del Comerç Local, on estaran integrats representants de la Federació de Comerç d'Amposta (Fecoam), l'Associació de Venedors del Mercat i l'Associació de Restauradors, a més de totes aquelles entitats o persones que estiguen vinculades directament o indirectament amb el teixit comercial de la ciutat. "La taula ha de ser un espai de debat local per fer detecció de les necessitats comercials i inquietuds del sector", ha assenyalat la regidora de Comerç i Mercat Municipal, Susanna Sancho, tot afegint que serà en este espai, que es reunirà mensualment, on es decidiran totes les accions incloses dins del Pla Dinamitzador del Comerç d'Amposta.

El pla, "un dels eixos principals del compromís de l'equip de govern d'Esquerra amb el comerç i serveis de proximitat", en paraules de l'alcalde, Adam Tomàs, ha de servir per "dotar d'eines i competències a les associacions comercials i gremis de la ciutat com Fecoam, l'associació de Restauradors i l'Associació de Venedors del mercat, per tal que esdevinguin els actors principals en el dinamisme i foment de la competitivitat d'este comerç". 

Tomàs també ha explicat que els altres dos grans eixos sobre els que pivota l'impuls d'este sector són obres com la rehabilitació del Mercat o la millora de l'enllumenat del carrer Major; i les ajudes a la millora i modernització comercial, que enguany estan dotades de 50.000 euros. "Tot plegat té un objectiu, i és el d'afavorir l'economia circular", assenyala l'alcalde.
 
El Pla Dinamitzador Comercial d'Amposta partirà de les actuacions ja en marxa per aprofitar l'oportunitat que representa la Festa del Mercat a la Plaça, i la gran quantitat de visitants que rep Amposta. Estes actuacions són el Concurs d'Aparadors de la Festa i, enguany, una visita turístico-comercial per conèixer tots els aparadors participants en este concurs. A més, abans, s'han programat càpsules formatives d'aparadorisme. 

Nova imatge
El Pla Dinamitzador Comercial d'Amposta també estrena nova imatge, dissenyada per l'il·lustrador Hernan En H. "L'eslògan és a 'La vora', per a posar èmfasi en la proximitat del comerç i dels serveis, posat dins d'unes mans que cooperen i d'una bafarada que evoca el diàleg i la comunicació que hi haurà entre tots els agents implicats", ha explicat la regidora de Comerç i Mercat Municipal.