El Senat debat dimarts la creació d'unes Rodalies entre Castelló i Tortosa

El senador de Compromís, Jordi Navarrete, defensarà el dimarts al Ple del Senat la moció

El senador de Compromís, Jordi Navarrete.
El senador de Compromís, Jordi Navarrete. | Cedida
Redacció
05 de març del 2017
Actualitzat a les 20:57h
El senador de Compromís, Jordi Navarrete, defensarà el dimarts al Ple del Senat la moció en la qual la formació valenciana proposa la creació d'un nucli de rodalies a Castelló per fer possible l'arribada de trens de rodalies fins a Vinaròs i Tortosa i fer així més fluïdes les comunicacions entre les Terres de l'Ebre i les del Sénia. 
 
Per això Compromís reclama el suport de la resta de les forces polítiques "i que els senadors valencians convencen als seus companys de la importància i justícia de la reivindicació, que ha estat recolzada per unanimitat en consistoris catalans i valencians pel revulsiu social i econòmic que podria suposar esta mesura, amb evidents beneficis en molts sectors".

El mateix ministre de Foment, Íñigo de la Serna, va xifrar la inversió necessària per impulsar esta xarxa de rodalies en 45 milions d'euros. "Una quantitat que considerem assumible i estem disposats a negociar amb qui siga la inclusió en els Pressupostos Generals de l'Estat de 2017, pel que li reiterem al ministre la nostra predisposició a seure'ns en una taula", ha insistit Navarrete.