Restablerta la circulació de trens per les dos vies entre Sitges i Vilanova després d'un atropellament

L'incident ha provocat durant esta tarda retards de més de 45 minuts a les línies R15 i R16 | La circulació s'ha derivat per Vilafranca del Penedès durant unes 3 hores

Imatge d'arxiu d'un tren de l'R16 procedent de Barcelona en destinació a Tortosa aturat a l'estació de Cambrils.
Imatge d'arxiu d'un tren de l'R16 procedent de Barcelona en destinació a Tortosa aturat a l'estació de Cambrils. | ACN
Redacció
02 de març del 2017
Actualitzat a les 21:06h
AMPLIACIÓ 21.00 hores | Restablerta la circulació de trens per les dos vies

La circulació de trens a les línies R15 i R16 s'ha restablert per les dos vies sobre les 19.30 hores entre Sitges i Vilanova i la Geltrú després d'un atropellament mortal, segons ha informat Renfe.

Des de les 17.15 hores, els trens de les dos línies ebrenques han estat derivats per Vilafranca del Penedès. Els combois recuperen de forma progressiva la freqüència de pas després d'acumular retards de 45 minuts i també s'ha recuperat el recorregut habitual als trens Regionals i Llarga Distància del corredor mediterrani, segons la companyia ferroviària.

INFORMACIÓ | Un atropellament provoca retards de més de 45 minuts a les línies R15 i R16

Un atropellament a les 17.15 hores als Colls de Miralpeix, entre Sitges i Vilanova i la Geltrú, està provocant retards superiors als 45 minuts a les línies ebrenques R15 i R16, segons han informat fonts de Renfe.

Totes les persones que s'han quedat atrapades dins del tren afectat per l'atropellament estan sent traslladades a un altre comboi. Alguns dels passatgers haurien baixat del tren pel seu propi peu sense esperar als serveis d'emergència després d'accionar el fre d'emergència. 

En estos moments s'està desviant el trànsit ferroviari per Vilafranca del Penedès. Es preveu que a partir de les 19 hores la circulació torne a la normalitat.