​Dos detinguts per robar en vehicles a l'àrea de servei de l'AP-7 a Benicarló

Aturaven cotxes amb matrícula estrangera amb l'excusa que tenien algun problema amb els neumàtics

Foto d'arxiu d'un agent de la  Guàrdia Civil.
Foto d'arxiu d'un agent de la Guàrdia Civil. | Guàrdia Civil
Redacció
02 de març del 2017
Actualitzat a les 18:09h
La Guàrdia Civil ha detingut dos persones com a suposades autores de set delictes de furt a l'AP-7. Els agents van iniciar un dispositiu especial quan van tenir coneixement que hi havia uns desconeguts que robaven joies, diners i efectes de valor de l'interior de vehicles que circulaven per l'AP-7, concretament a l'àrea de servei de Benicarló i zones pròximes.

En el marc de la investigació, la Guàrdia Civil va comprovar que els presumptes lladres sempre utilitzaven el mateix modus operandi: feien aturar a vehicles amb matrícula estrangera a l'AP-7, amb l'excusa que tenien algun problema amb algun dels neumàtics. Un cop els cotxes afectats estacionaven al voral, un dels implicats els feia baixar mentre l'altre els furtava els objectes de valor que trobava dins del turisme. El valor total del material robat supera els 15.000 euros. Les detencions es van fer a Reus i Tarragona.

El dos homes detinguts tenen 53 i 42 anys i un d'ells té antecedents per delictes similars. Els detinguts ja han passat a disposició judicial al Jutjat d'instrucció número 4 de Vinaròs.