Deltebre inicia les sessions de participació ciutadana per a la confecció del POUM

En total es realitzaran vuit reunions, a banda de les reunions sectorials que ja s'han celebrat prèviament | L'objectiu és que els veïns puguen aportar el seu punt de vista sobre com ha de ser el municipi del futur

Redacció
02 de març del 2017
Actualitzat a les 16:16h
Ajuntament de Deltebre.
Ajuntament de Deltebre. | Google Street View
Deltebre esta setmana ha fet una passa més en relació amb la redacció del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal. En concret, s'han iniciat les diferents sessions de participació ciutadana que han de permetre que els veïns de Deltebre puguen aportar el seu punt de vista sobre com ha de ser el municipi del futur, segons ha explicat el consistori.

En este sentit, l'alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat que "la voluntat com a equip de govern és que la ciutadania tingue un paper rellevant en la presa de decisions i en la construcció del futur de Deltebre". Per este motiu, Soler ha manifestat que "no poden iniciar un projecte tan rellevant sense comptar amb l'opinió dels veïns i veïnes".

Per facilitar la participació de la ciutadania i per tal que les sessions siguen el més productives i concretes possibles, les reunions s'han distribuït a partir dels diferents nuclis i àmbits del municipi. D'esta manera, les dos primeres s'han realitzat, en hores diferents, a la Cambra Agrària de La Cava, amb la finalitat de definir el nucli de la Cava centre, i a la Cambra Agrària de Jesús i Maria, dirigida a la ciutadania del nucli de Jesús i Maria centre.

El proper 7 de març, les reunions estaran centrades en l'àmbit dels Hortets i del Molí dels Mirons. El 15 de març, serà el torn de l'àmbit de l'Ajuntament —Parellada i Barracot—, i finalment el 21 de març, serà el torn de l'àmbit rural i el nucli de Riumar. En total es realitzaran vuit reunions, a banda de les reunions sectorials que ja s'han realitzat prèviament.

Totes estes sessions seran dirigides per l'empresa guanyadora del concurs de participació ciutadana. A més, els representants del govern municipal no participaran en cap sessió per fomentar la màxima participació de la ciutadania.

Cal recordar que la ciutadania pot participar en el futur de Deltebre a través d'este web. En este lloc, els usuaris poden establir les seues propostes a partir d'un mapa estratègic i una enquesta.