L'escriptor Màrius Serra i Dani Alegret d'Els Amics de les Arts, a la primera residència del Litterarum 2017

La Llibreria Bassa de Móra d'Ebre acollirà la part de la trobada oberta al públic

Imatge d'arxiu de la presentació de la primera residència creativa de Litterarum amb Bikimel i Maria Cabrera.
Imatge d'arxiu de la presentació de la primera residència creativa de Litterarum amb Bikimel i Maria Cabrera. | Litterarum
Redacció
01 de març del 2017
Actualitzat a les 17:35h
La primera residència de la Fira d'Espectacles Literaris d'enguany, el Litterarum 2017, posarà a treballar junts l'escriptor Màrius Serra i el músic Dani Alegret, el teclista d'Els Amics de les Arts. Litterarum els oferix estretir vincles i crear junts a partir de la simbiosi de dos disciplines artístiques, la literatura i la música, i gestar un projecte de nova creació inspirat gràcies al riu Ebre i l'entorn patrimonial i paisatgístic de la Ribera d'Ebre.

Serra i Alegret tenen el repte de crear cançons a partir de la narrativa. El proper divendres, 10 de març, al vespre, la Llibreria Bassa de Móra d'Ebre, obrirà al públic la trobada entre el músic i l'escriptor. L'acte serà conduït per la directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Laura Borràs.

Les residències del Litterarum 2016 "van demostrar que la literatura sumada al talent i la inspiració vora l'Ebre" és sinònim de resultats "amb qualitat assegurada". L'any passat es va posar a treballar a quatre mans el poeta Jordi Llavina, autor de la trilogia Vetlla, Contrada i Matí de la mort, i el músic David Carabén, cantant i ànima de les lletres del grup Mishima, i també la poeta Maria Cabrera, i la cantant Bikimel, com es coneix musicalment Vicky de Clascà.