La Fundació Provocant la Pau, Premi Amposta 2016

El jurat també ha decidit entregar la Menció Especial a la Fundació Pere Mata a les Terres de l'Ebre

Joan Enric Reverté, de Provocant la Pau.
Joan Enric Reverté, de Provocant la Pau. | Cedida
Redacció
01 de març del 2017
Actualitzat a les 10:28h
La Fundació Provocant la Pau, liderada per Joan Enric Reverté, ha estat la guanyadora del Premi Amposta 2016. Així ho ha decidit el jurat d'este reconeixement, integrat per membres dels mitjans de comunicació amb presència a Amposta.

El jurat ha decidit entregar este reconeixement a Provocant la Pau per la seua implicació en la solidaritat als refugiats dels camps de Tsalònica i per les diferents accions realitzades en la recollida d'aliments per a les persones que pateixen les conseqüències del conflicte armat de Síria. 

D'altra banda, el jurat ha decidit entregar la Menció Especial a la Fundació Pere Mata a les Terres de l'Ebre. Ho ha fet en reconeixement a la tasca feta per la Unitat Polivalent d'Amposta durant els últims deu anys donant suport i servei en Salut Mental als pacients del municipi i del conjunt de les Terres de l'Ebre. 

Nit dels Mitjans, el 18 de març
L'entrega d'estos dos guardons es farà dins del marc de la Nit dels Mitjans de Comunicació el proper 18 de març al saló de plens de l'Ajuntament d'Amposta. 

El Premi Amposta reconeix cada any les persones o entitats relacionades amb esta ciutat, que hagen tingut una actuació destacada durant l'any, en qualsevol camp de la vida del municipi.