Més d'una desena de vehicles es queden atrapats en un aparcament, a Amposta

Dos cotxes aparcats davant l'accés al solar que hi ha enfront dels cinemes Amposta van bloquejar la sortida

Redacció
27 de febrer del 2017
Actualitzat a les 20:27h
Els cotxes que van bloquejar la sortida del solar, on hi havien aparcats més d'una desena de vehicles, al polígon Les Tosses d'Amposta.
Els cotxes que van bloquejar la sortida del solar, on hi havien aparcats més d'una desena de vehicles, al polígon Les Tosses d'Amposta. | Cedida
És diumenge la tarda i a l'aparcament que hi ha al costat dels cinemes Amposta no hi cap ni una agulla. Com cada cap de setmana, el solar que hi ha enfront del complex es convertix en un pàrquing improvitzat. Per accedir a este espai només hi ha un accés, situat al carrer París del polígon Les Tosses d'Amposta. Més d'una desena de conductors, cansats de donar voltes buscant aparcament, decidixen dixar el cotxe a este solar. 

Un cop finalitzada la pel·lícula, quan els propietaris dels vehicles i els seus acompanyants van anar a buscar els cotxes per marxar, es van trobar amb la sorpresa que dos vehicles havien aparcat davant de l'únic accés que hi ha a l'espai, amb la conseqüència que la sortida havia quedat bloquejada.

Un dels afectats va decidir trucar la Policia Local d'Amposta per demanar ajuda. Davant l'astorament dels presents, la resposta va ser que al no tractar-se d'un vehicle matriculat a la capital del Montsià, el cos policial no tenia accés a cap telèfon de contacte, i per tant "no podien fer res per solucionar la situació". Resignats, i mentre esperaven que acudís algun dels propietaris dels cotxes que havien bloquejat la sortida, alguns dels afectats es preguntaven si els ajuntaments o la policia local podria disposar de mesures alternatives per solucionar estos problemes. 

Si bé és cert es tracta d'un terreny privat amb un ús no destinat a l'aparcament de vehicles i que, per tant, en principi quedaria fora de l'esfera d'acció dels ajuntaments. Ara bé, l'aparcament en este terreny és una pràctica freqüent a causa de la insuficient capacitat del pàrquing del cinema. Així, casos com el d'ahir, demostren que, tot i la contraposició d'interessos públics i privats, s'evidencia una mancança a la que caldria donar resposta.

Finalment, després de més de mitja hora, va arribar el propietari d'un vehicle que, al moure'l, deixava un espai per on els cotxes atrapats van aconseguir sortir.
 

Els cotxes aparcats davant l'accés del solar que hi ha enfront dels cinemes Amposta. Foto: Cedida