Francesc Miró, elegit primer secretari de l'agrupació socialista d'Amposta

Miró relleva Toni Espanya, que continuarà a la comissió executiva

El nou primer secretari, Francesc Miró, i l'anterior, Toni Espanya.
El nou primer secretari, Francesc Miró, i l'anterior, Toni Espanya. | Cedida
Redacció
27 de febrer del 2017
Actualitzat a les 11:44h
El portaveu del PSC a l’Ajuntament d’Amposta i també diputat provincial Francesc Miró ha estat elegit este cap de setmana primer secretari de l’agrupació socialista d’Amposta pels propers quatre anys en substitució de Toni d’Espanya, que continuarà en la comissió executiva. Miró i la nova executiva han obtingut el suport unànime dels afiliats socialistes que han assistit a l’assemblea de l’agrupació. 

En la seua primera intervenció com a primer secretari de l’agrupació, Francesc Miró ha convidat a la militància socialista “a acumular forces per aconseguir que el canvi real arribe amb força a l’Ajuntament d’Amposta d’aquí a 2 anys. Cada cop és més evident per a tothom que el canvi que ens va prometre l’actual alcalde és més aviat un recanvi”, ha etzibat.

Miró ha desgranat algunes característiques del projecte defensat pels socialistes per Amposta: “Volem fomentar un canvi substancial en la forma de relacionar-nos amb la ciutadania per donar un nou impuls al projecte socialista per Amposta que, n’estem convençuts, és majoritari i encara pot sumar noves sinèrgies”.