Servei alternatiu per carretera a la línia R-15 entre Flix i Móra la Nova per obres de millora a la via

Els treballs, realitzats per Adif, es desenvoluparan entre el 25 i el 27 de febrer | Els trens de la línia R15 disposaran d’un servei alternatiu per carretera entre Flix i Móra la Nova

La línia ferroviària R-15, al seu pas per l'estació de Móra la Nova.
La línia ferroviària R-15, al seu pas per l'estació de Móra la Nova. | Sílvia Berbís
Redacció
23 de febrer del 2017
Actualitzat a les 11:46h
Adif executarà este proper cap de setmana obres de millora a la infraestructura ferroviària en el trajecte que uneix Ascó i Móra la Nova de la línia d’ample convencional Barcelona-Móra la Nova-Saragossa, amb l’objectiu de reduir una limitació temporal de velocitat existent en este punt.
 
Mentre duren els treballs a la plataforma ferroviària, s’ha programat entre el dissabte 25 i el dilluns 27 de febrer un servei alternatiu per carretera entre Flix i Móra la Nova.
 
Els treballs consisteixen en la renovació de via en un tram de 198 metres emplaçat entre dos túnels en el trajecte Ascó-Móra la Nova. Per tal de minimitzar l’afectació al servei, Adif ha programat els treballs ampliant la franja nocturna de manteniment durant les nits de dissabte 25 i diumenge 26. En la primera nit es treballarà en un tram de 108 m i durant la segona en els 90 metres restants. La darrera fase d'estos treballs, sense afectació al servei, consistirà en operacions complementàries en les instal·lacions.

Els trens afectats són els següents:

Dissabte 25 de febrer
 

- Saragossa 20.15 – Móra la Nova 23.16. Servei alternatiu per carretera Flix-Móra
 
Diumenge 26 de febrer
 
- Saragossa 20.15 – Móra la Nova 23.16. Servei alternatiu per carretera Flix-Móra la Nova
 
- Móra La Nova 09.20 – Saragossa 12.12. Servei alternatiu per carretera Flix-Móra la Nova
 
Dilluns 27 de febrer
 
- Móra la Nova 05.30 – Saragossa 08.23. Servei alternatiu per carretera Flix-Móra
 
- Riba-roja d’Ebre 06.07 – Estació de França 09.25. Aquest tren iniciarà el seu recorregut a Móra la Nova. Els viatgers de Riba-roja, Flix i Ascó seran traslladats per carretera fins a la seva destinació.