La Societat Obrera de Tivissa engega un projecte per divulgar les activitats econòmiques del territori

Asseguren que “el desenvolupament del territori passa també per la promoció de les activitats i productes que els seus habitants hi desenvolupen i hi produeixen”

Redacció
22 de febrer del 2017
Actualitzat a les 11:03h
Vista de l'església de Sant Jaume de Tivissa.
Vista de l'església de Sant Jaume de Tivissa. | Parròquia de Tivissa
La Societat Obrera de Tivissa  ha engegat el  “Projecte de Promoció i Divulgació d’activitats econòmiques vinculades al territori”, una pla que té per objectiu donar a conèixer i donar suport a elaboradors, productors, empreses, productes i activitats vinculats al territori, “amb la finalitat d’ajudar-los a ser més coneguts i a consolidar la seua activitat”.

Esta entitat centenària, amb prop de 150 socis, assegura que “el desenvolupament del territori passa també per la promoció de les activitats i productes que els seus habitants hi desenvolupen i hi produeixen”.

L’abast territorial del projecte engloba les comarques de les Terres de l’Ebre (Montsià, Ribera d’Ebre, Terra Alta i Baix Ebre) i també Priorat i el Baix Camp.

Entre les activitats i projectes susceptibles de ser promocionats hi poden haver cellers, embotelladors d’oli i d’altres productes elaborats (cerveses artesanes, sucs, begudes, ...), recol·lectors, envasadors i/o comercialitzadors de productes elaborats, semi-elaborats (olives, garum, patés, formatges, pastissos, olivada, ...) o no elaborats (fruita, arròs, mel, ...), activitats ramaderes, independentment de la seua activitat comercialitzadora,... “però no estem tancats a d’altres activitats com les turístiques i els serveis en general”, asseguren.

El prejecte ja té agendades les presentacions de diversos cellers (Celler Frisach, de Corbera d’Ebre, Celler Clua, de Vilalba dels Arcs i el Celler Cedó-Anguera, de la Serra d’Almos) i té previst fer activitats cada mes.