Hife posa en marxa un dispositiu especial per anar al Carnaval de Vinaròs

Els autobusos sortiran des de Tortosa, l'Aldea, Amposta, Sant Carles de la Ràpita, Les Cases d'Alcanar i Alcanar | El servei especial començarà dijous 23, coincidint amb la nit de la festa del pijama

Redacció
16 de febrer del 2017
Actualitzat a les 11:56h
Dos autocars de l'empresa Hife.
Dos autocars de l'empresa Hife. | Hife
L'empresa d'autocars Hife posarà en marxa un dispositiu especial per portar els viatgers al Carnaval de Vinaròs, segons han informat.

Els autobusos sortiran des de Tortosa, l'Aldea, Amposta, Sant Carles de la Ràpita, Les Cases d'Alcanar i Alcanar. El servei especial començarà entre la tarda i la nit de dijous, 23 de febrer, coincidint amb la nit de la festa del pijama, fins al diumenge, 26 de febrer. Així, durant estos quatre dies es reforçaran tots els serveis d'esta línia. 

Com a novetat d'enguany, es reforça el servei de la línia de Vinaròs-Ulldecona-Santa Bàrbara, la qual realitza parada a les poblacions de Vinaròs, Ulldecona, Godall, La Galera, Santa Bàrbara, Vinallop i Tortosa.

A més, també s'augmentarà la freqüència del servei de la línia a Vinaròs des de València, Barcelona i Saragossa. Els bitllets es poden reservar a les taquilles d'Hife d'Amposta i de Tortosa, també a través de l'aplicació mòbil d'Hife i mitjanant la seua web.