Alcanar licita les obres d'enderroc dels 32 apartaments de Turov

Els treballs seran efectuats per l'empresa Rigel Over SL per un import de 109.600 euros

Redacció
13 de febrer del 2017
Actualitzat a les 18:11h
Dels 32 habitatges contruits per Turov, 24 van ser venuts a particulars
Dels 32 habitatges contruits per Turov, 24 van ser venuts a particulars | S.C
L'empresa RIGEL OVER S.L serà l'encarregada de dur a terme l'enderroc dels 32 apartaments il·legals de l'urbanització Turov, situada a Alcanar Platja. La Junta de Govern Local de l'Ajuntament d'Alcanar, després que la Mesa de Contractació valorés tota la documentació sol·licitada, va aprovar el passat dijous 9 de febrer l’adjudicació de les obres a esta empresa per un import de 109.600,41 euros (IVA exclòs), en ser l’oferta més avantatjosa de les 22 presentades.

El passat 2 de setembre de 2016 es va aprovar el plec de clàusules administratives i de prescripcions tècniques per a la contractació de les obres corresponents al projecte d’enderroc dels habitatges del carrer Bugambíl·lia d’Alcanar-Platja. Un total de 22 empreses van competir al concurs públic. 

Segons l'alcalde d'Alcanar, Alfons Montserrat, “l’Ajuntament d’Alcanar segueix al peu de la lletra allò que marca la sentència en ferm, malgrat que no voldríem haver arribat mai a esta situació”.

El passat 2015, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) va desestimar definitivament els recursos presentats per veïns i consistori, confirmant l'ordre d'enderroc emesa pel jutjat número 2 de Tarragona l'any 2012.