El Consell del Baix Ebre posa en marxa un programa per afavorir el creixement de 15 empreses de la comarca

Es tracta d'un programa 100% subvencionat per Servei d'Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Ministerio de Empleo y Seguridad Social.

Cartell del programa.
Cartell del programa. | Cedida
Redacció
10 de febrer del 2017
Actualitzat a les 12:31h
El Consell Comarcal del Baix Ebre, a través del projecte Baix Ebre Avant, posa en marxa l'acció 360º. professionalitzem i fem créixer la teva empresa un programa d'assistència tècnica adreçat a  microempreses i pimes de la comarca per millorar la seua estratègia empresarial, gestió i promoció del negoci.

En esta nova edició seran fins a 15 les empreses del Baix Ebre que se'n podran beneficiar d'este programa 100 per cent subvencionat per Servei d'Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Ministerio de Empleo y Seguridad Social.

360º posa a l'abast de les empreses un assessorament extern i acompanyament tècnic per afavorir el seu creixement a partir de la professionalització de la gestió i millora dels resultats. A través d'una diagnosi prèvia es detectaran les mancances o punts febles de cada empresa participant que s'hauran de corregir amb l'assessorament proposat. La durada d'este programa és de sis mesos i tractarà àmbits com el model de negoci i l'estratègia empresarial, el màrqueting online i el benchmàrking (anàlisi de competidors), les vendes i les finances o el control de gestió. Amb esta acció es pretén dinamitzar el teixit empresarial del Baix Ebre, implementant plans d’actuació per millorar estes empreses, tot facilitant un creixement en termes d’ocupació.

Les empreses interessades poden preinscriure's al web del Consell Comarcal del Baix Ebre o a les oficines del Viver d'empreses i Centre de Negocis Baix Ebre Innova de Camarles, que és on es desenvoluparà este programa a partir de la primera quinzena d'abril. La data límit d'inscripció acaba el 10 de març.