La preinscripció escolar serà del 23 de març al 4 d'abril

El primer torn serà per al segon cicle d’educació infantil, educació primària, centres integrats i educació secundària obligatòria

Una aula del Col·legi Sant Miquel dels Sants de Vic.
Una aula del Col·legi Sant Miquel dels Sants de Vic. | Adrià Costa
Redacció
09 de febrer del 2017
Actualitzat a les 18:39h
Les preinscripcions escolars per al curs 2017-2018 començaran el 23 de març, segons ha informat el Govern de la Generalitat. Del 23 de març al 4 d'abril s'obrirà el termini per al segon cicle d'educació infantil, educació primària, centres integrats i educació secundària obligatòria. Del 23 de març al 7 d'abril tocarà als ensenyaments professionals de música i dansa. Del 2 al 12 de maig serà el torn de les llars d'infants. Del 16 al 24 de maig s'obrirà termini per al batxillerat, els cicles de grau mitjà de formació professional i d'arts plàstiques i disseny i del 15 al 26 de maig tocarà als programes de formació i inserció.

Altres terminis són l'establert per als cicles de grau superior de formació professional i d'arts plàstiques i disseny, del 25 al 31 de maig; el dels ensenyaments esportius, del 16 al 29 de maig; el dels ensenyaments d'educació d'adults, del 19 al 27 de juny; el del curs de formació específic per a l'accés a cicles de grau mitjà, del 3 al 7 de juliol —en este cas excepte els que s'impartixen en centres de formació d'adults que seguixen el seu calendari—; el del curs de preparació per a la incorporació als cicles de grau superior, del 3 al 7 de juliol; el dels cursos extensius i el del primer període de cursos intensius i flexibilitzats de les escoles oficials d'idiomes, de l'1 al 5 de setembre, i el dels cicles formatius d'animació en circ i de tècniques d'actuació teatral, del 15 de maig al 5 de juny.

Pel que fa als ensenyaments artístics superiors, el Departament d'Ensenyament explica que els centres han de publicar els terminis no més tard del 2 de maig. I en el cas de les llars d'infants, des de la Generalitat es matisa que els ajuntaments que en tenen delegades les competències poden establir un calendari propi i que, per tant, en estos casos caldrà consultar-ho directament.