El Consell del Baix Ebre inicia un programa per contractar 20 aturats majors de 30 anys

Els participants tindran un contracte laboral com a mínim de 6 mesos en una empresa de la comarca

Persona cotractada a través d'uns dels programes d'ocupació que va oferir el Consell Comarcal del Baix Ebre l'any passat.
Persona cotractada a través d'uns dels programes d'ocupació que va oferir el Consell Comarcal del Baix Ebre l'any passat. | Cedida
Redacció
07 de febrer del 2017
Actualitzat a les 12:30h
El Consell Comarcal del Baix Ebre ha iniciat el programa 30 plus per incorporar al món laboral 20 persones en situació d'atur d'edats compreses entre els 30 i els 45 anys, preferentment. Esta iniciativa combina la identificació de les necessitats de les empreses del Baix Ebre, orientació al llarg del programa, formació a mida de les necessitats detectades i subvencions per a la contractació.

Els participants tindran un contracte laboral com a mínim de 6 mesos en una empresa de la comarca beneficiària del programa i rebran formació relacionada amb el seu lloc de treball. Els requisits per apuntar-s'hi són tres: ser demandant d'ocupació, tenir entre 30 i 45 anys i disposar d'un nivells acadèmic preferentment baix. Per la seua part, les empreses es beneficiaran d'un ajut econòmic equivalent al salari mínim interprofessional mensual.

Les persones i empreses interessades en participar en el programa 30 Plus poden adreçar-se a l'Àrea d'Activació Econòmica i Ocupació del Consell Comarcal del Baix Ebre o a l'adreça web www.baixebre.cat. Este projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal.