La síndrome d'Asperger, protagonista en un curs d'especialització organitzat per la Xarxa Montsià Jove

Tindrà lloc els dies 25 i 26 de febrer i durarà 12 hores

Foto d'arxiu d'un xiquet jugant a ombres xineses.
Foto d'arxiu d'un xiquet jugant a ombres xineses. | Martí Albesa
Redacció
06 de febrer del 2017
Actualitzat el 07 de febrer a les 11:31h
La Xarxa de Serveis d'Informació Juvenil Montsià Jove, integrada per tots els Punts d'Informació Juvenil de la comarca i l'Oficina Jove, organitza per als dies 25 i 26 de febrer un curs d'especialització en inclusió educativa de xiquets amb la síndrome d'Asperger. En esta ocasió, el casal jove d'Alcanar serà l'equipament que acollirà esta formació, segons ha informat l'ens en un comunicat.

El curs, d'una durada de 12 hores, s'adreça a estudiants de graus d'infantil i primària, tècnics d'educació infantil, professionals de l'àmbit educatiu i sanitari, i a totes aquelles persones interessades en l'àmbit de la discapacitat. L'objectiu principal d'esta formació és donar a conèixer les característiques d'este trastorn, a part de proporcionar els coneixements i les estratègies generals d'intervenció educativa.

Les inscripcions estaran obertes fins al proper 10 de febrer, i es poden formalitzar físicament als Punts d'Informació Juvenil i l'Oficina Jove, així com telemàticament a través del portal web. El preu d'esta acció formativa és de 35,85 euros.

Esta formació, com d'altres que s'organitzaran des de l'àrea de Joventut del Consell Comarcal del Montsià, "manté la sensibilitat social a tots aquells col·lectius de persones amb algun tipus de discapacitat, amb la finalitat de garantir-ne la inclusió en el procés d'aprenentatge", expliquen.