L’Ajuntament d’Ascó recull les aportacions ciutadanes entorn al futur complex lúdic i esportiu

A partir d’ara, el govern municipal encarregarà un estudi de viabilitat i de demanda potencial del complex i un nou estudi que tinga en compte les aportacions

L'Ajuntament ha tancat el Procés Participatiu que va iniciar el mes de novembre passat.
L'Ajuntament ha tancat el Procés Participatiu que va iniciar el mes de novembre passat. | Cedida
Redacció
02 de febrer del 2017
Actualitzat a les 16:49h
L’Ajuntament d’Ascó ha tancat el Procés Participatiu que va engegar el mes de novembre passat a partir del qual es va donar la veu al veïnat davant la pròxima construcció d’un complex lúdic i esportiu al municipi. Durant el que ha durat la consulta, la ciutadania ha pogut donar la seua opinió i manifestar allò que milloraria de l’estudi d’intencions que havia encarregat l’equip de govern.

Des que es va iniciar el procés participatiu fins ara l’equip de govern ha estat estudiant i analitzant totes les aportacions que es van rebre, ja siga a través de la web de l’Ajuntament i de les sessions de treball que es van fer a l’Ajuntament. Durant la sessió de retorn, una reunió a la qual es va tornar a convocar als ciutadans, es va informar dels canvis que són viables incloure en el projecte definitiu.

Així les aportacions que s’han fet i que es tindran en compte, segons una nota de premsa que ha emés l’Ajuntament, són les següents: la transformació de la zona d’spa en una piscina climatitzada apta per fer-hi natació, cursos i altres activitats aquàtiques; s’encarregarà un estudi de viabilitat i de la demanda potencial per tal que ajude a dimensionar adequadament totes les instal·lacions que finalment aculla el complex, el manteniment del mur de pedra que envolta el complex, a excepció del de baix, ja que este impediria l’ampliació de la vorera; la reubicació del bar-cafeteria perquè siga accessible des de l’exterior i per a totes les instal·lacions del complex; la construcció de només una pista de pádel; l’habilitació d’ un espai lúdic per a infants, i finalment es farà molta incidència en que siga un complex eficient i sostenible energèticament.

A partir d’ara, l’Ajuntament d’Ascó encarregarà un estudi de viabilitat i de demanda potencial del complex i un nou estudi que tinga en compte les aportacions.