La III Fira Tortosantic oferirà uns 12.500 articles

Tindrà lloc els propers 10, 11 i 12 de febrer, el Pavelló Firal de Tortosa

Redacció
02 de febrer del 2017
Actualitzat a les 12:28h
Cartell de la Fira Tortosantic.
Cartell de la Fira Tortosantic. | Ajuntament de Tortosa
La tercera edició de Tortosantic, la Fira Descarregada d'Antiguitats, tindrà lloc els propers 10, 11 i 12 de febrer, el Pavelló Firal de Tortosa. Esta fira, una de les més important pel que fa al món de les antiguitats i la brocanteria de les comarques de Tarragona, assolix enguany la xifra de 25 expositors, amb un total aproximat de 12.500 articles a la venda, segons ha informat l'Ajuntament de Tortosa en un comunicat.

A la fira s'hi podran trobar llibres, mobles, quadres, col·leccionisme militar, làmpades, porcellana, escultura, amb una gran disparitat de procedències donat que s'hi poden trobar expositors catalans, de la resta de l'Estat espanyol, Anglaterra i França. El regidor de Fires de l'Ajuntament de Tortosa, Emili Lehmann, ha presentat esta edició acompanyat per membres de l'equip organitzador.

Tortosantic tindrà un preu d'entrada de 3 euros, podent-se adquirir a meitat de preu de manera online a la pàgina web de la fira. L'horari de la fira serà de 17 a 21 hores divendres, i d'11 a 21 hores dissabte i diumenge.