Enric Roig es postula com a nou primer secretari del PSC a Tortosa

Joan Sabaté ha estat fins ara qui ha encapçalat l'executiva dels socialistes tortosins

Enric Roig ésportaveu del PSC a l'Ajuntament de Tortosa.
Enric Roig ésportaveu del PSC a l'Ajuntament de Tortosa. | Cedida
Sofia Cabanes
30 de gener del 2017
Actualitzat a les 11:09h
El portaveu del PSC a l'Ajuntament de Tortosa i vicepresident del Consell Comarcal del Baix Ebre, Enric Roig serà candidat a liderar l'Agrupació Local del PSC a Tortosa. Roig ha estat fins ara Secretari d'Organització dels socialistes tortosins i es presenta per rellevar el que ha estat en els darrers anys primer secretari de l’agrupació local, Joan Sabaté.

“Hem decidit presentar-nos perquè entenem que Tortosa necessita una regeneració. Ara el que volem donar a la ciutadania és un nou projecte de futur, un projecte il·lusionant”, ha explicat en declaracions a l’aguaita.cat el candidat a primer secretari.  Roig vol “redibuixar Tortosa” davant “l’immobilisme del govern de Bel” i assegura que afronta este repte “amb molta il·lusió” per aconseguir un “govern de progrés” a Tortosa de cara a les eleccions municipals del 2019.

Després del congrés de Tivenys, celebrat el 21 de gener passat, hi ha un termini de 45 dies per fer les assemblees locals en cadascuna de les agrupacions. “Suposem que a mitjans de març es faran les assemblees locals. Nosaltres aprofitarem també per fer una jornada municipal per posar damunt la taula aquells elements de reflexió que Tortosa necessita i ens permetin plantejar un projecte il·lusionador i engrescador”, ha sentenciat Roig.