Dos camions implicats en un accident a l’N-340 a La Ràpita

Una roda d'un dels tràilers ha sortit disparada i ha impactat contra el segon camió, que circulava en direcció contrària

A un dels camions li hauria saltat una roda, que ha impactat contra un altre camió que venia en direcció contrària.
A un dels camions li hauria saltat una roda, que ha impactat contra un altre camió que venia en direcció contrària. | S.B.
Redacció
29 de gener del 2017
Actualitzat a les 18:32h
Dos camions s’han vist implicats en un accident que ha tingut lloc esta tarda al punt quilomètric 1.074 de la carretara N-340 a La Ràpita. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, les primeres informacions apunten que el sinistre, del que n’han rebut avís a les 16.59 hores, no revestiria en principi gravetat pel que fa a les afectacions personals, per bé que s’ha presentat una ambulància del Servei d’Emergències Mèdiques per prestar assistència en cas que siga necessària. Segons testimonis presencials, a un dels camions, que circulava en direcció sud, se li hauria disparat una de les rodes cap al carril contrari, i ha impactat contra el segon camió, a l’alçada de l’entrador de l’antiga Creu Roja, a La Ràpita. Degut a l’accident, s’està donant pas alternatiu als vehicles que circulen per esta carretera. 
 

El sinistre ha tingut lloc a les 5 de la tarda, al punt quilomètric 1.074. Foto: S.B.