Interceptats dos cotxes que circulaven a alta velocitat pel tram ebrenc de l'AP-7 amb 600 quilos d'haixix

Els Mossos busquen els dos ocupants que van abandonar un dels vehicles a l'àrea de servei de l'Aldea i el conductor que va deixar l'altre cotxe a la sortida de l'AP-7 de Reus

Cotxe dels Mossos d'Esquadra.
Cotxe dels Mossos d'Esquadra. | Josep M. Montaner
ACN
26 de gener del 2017
Actualitzat el 27 de gener a la 13:36h
Els Mossos d'Esquadra han interceptat este dijous a la matinada dos vehicles que circulaven a alta velocitat pel tram de l'autopista AP-7 de les Terres de l'Ebre i el Camp de Tarragona transportant un total de 600 quilos d'haixix. Els agents continuen buscant els tres ocupants, que van fugir després d'abandonar els vehicles a l'àrea de servei de l'Aldea i a la sortida de l'autopista de Reus.

Una patrulla va iniciar la persecució quan circulaven per l'autopista, pel tram de les Terres de l'Ebre, en sentit nord. Després de perdre'l momentàniament, van localitzar el cotxe abandonat a l'estació de l'Aldea, amb 200 quilos d'haixix a l'interior. Segons haurien informat testimonis dels fets, els dos ocupants van sortir corrents. Al mateix temps, els agents van tindre coneixement que un segon cotxe havia abandonat l'àrea de servei a gran velocitat en direcció nord.

Els Mossos van organitzar un tancament viari de forma coordinada amb el sector de Trànsit del Camp de Tarragona per interceptar el vehicle, que va ser detectat a l'altura de l'Ametlla de Mar circulant a gran velocitat. Posteriorment, va intentar abandonar l'autopista per la sortida de Reus. En este punt va col·lidir contra la tanca. El conductor va sortir del cotxe i va fugir saltant la tanca abans que les patrulles que el perseguien arribessen al lloc dels fets. A l'interior d'este segon vehicle, els agents van trobar 400 quilos d'haixix.

Els Mossos ja han obert una investigació per esclarir els fets i detenir els ocupants. Els vehicles circulaven per l'autopista amb plaques de matrícula espanyola enganxades a sobre d'altres de franceses.