L'atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials, nou curs formatiu al Baix Ebre

Les inscripcions estan obertes | El nou curs gratuït de formació professional s'iniciarà al febrer

Redacció
23 de gener del 2017
Actualitzat a les 18:47h
Imatge d'arxiu de la inauguració del curs d'atenció sociosanitària organitzat l'any passat.
Imatge d'arxiu de la inauguració del curs d'atenció sociosanitària organitzat l'any passat. | Consell Comarcal Baix Ebre
El Consell Comarcal del Baix Ebre organitza, a través de l'empresa Baix Ebre Innova, un curs de formació professional sobre Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials, que està subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), ha informat l'ens comarcal.

El curs, que és presencial i gratuït, es preveu iniciar al mes de febrer a les instal·lacions del Viver d'Empreses Baix Ebre Innova. Els alumnes que completen esta formació obtindran al final del curs el certificat de professionalitat en Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials.

Els participants d'este curs podran ser contractats en l'àmbit públic o privat, en centres o equipaments que presten serveis d'atenció sociosanitària: centres residencials o centres de dia. També podran desenvolupar la seua activitat professional en el sector de prestació de serveis socials a persones en règim de permanència parcial, temporal o permanent en institucions de caràcter social.

Les principals ocupacions o llocs de treball relacionats amb esta formació són el de cuidador de persones amb minusvalidesa física, psíquica i sensorial, i el de cuidador de persones dependents en institucions.

L'objectiu del curs, que s'inclou en l'oferta formativa 2016- 2017 de Baix Ebre Innova, és la inserció laboral de joves i treballadors desocupats del Baix Ebre en una especialitat que té actualment demanda dins del mercat laboral.

Este curs té una durada de 470 hores i inclou 80 hores de pràctiques laborals en empreses del sector. Els interessants en fer esta formació poden adreçar-se a les oficines de Baix Ebre Innova, o bé trucar per telèfon al 977471735 en horari de 9 a 14 hores.