La festa de Sant Antoni d'Alcanar, ajornada per al proper cap de setmana

Esta festivitat ha estat recentment inscrita al Catàleg del Patrimoni Festiu de Catalunya

Redacció
23 de gener del 2017
Actualitzat a les 16:53h
Cartell de la festivitat de Sant Antoni d'Alcanar.
Cartell de la festivitat de Sant Antoni d'Alcanar. | Cedida
La Comissió de Sant Antoni ha ajornat la festivitat de Sant Antoni al 28 i 29 de gener, a causa de les condicions climatològiques adverses del passat cap de setmana, 21 i 22 de gener. No obstant això, la programació es manté amb els mateixos horaris. La Comissió de Sant Antoni tornarà a emetre un comunicat, divendres 27 de gener, en cas que la meteorologia torne a impedir la celebració de la festa.

Durant el pròxim cap de setmana, i en diferents horaris, tindrà lloc el tradicional ball popular, i tothom que ho vulgue també podrà participar en les diferents activitats paral·leles, com la tradicional despertada i xocolatada, la missa i processó en honor a Sant Antoni, la benedicció dels animals o la cursa de cintes i trencada d'olles. El programa complet es pot consultar en paper o al web de l'Ajuntament d'Alcanar

La Festivitat de Sant Antoni d'Alcanar ha estat recentment inscrita al Catàleg del Patrimoni Festiu de Catalunya, "una notícia molt esperada que reconeix el valor del patrimoni immaterial d'Alcanar i la feina ben feta de la Comissió de Sant Antoni", segons l'alcalde de la població, Alfons Montserrat. Esta celebració té més de 100 anys d'història i gaudix de molt bona salut a causa de l'alta participació.

La Festa de Sant Antoni d'Alcanar està organitzada per la Comissió de Sant Antoni amb el suport de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament canareu.