El ple de l'Ajuntament d'Ulldecona recolza el projecte de construcció del camí del Riu Sénia

Pretén impulsar el turisme de natura i posar en valor els actius mediambientals i patrimonials

Redacció
19 de gener del 2017
Actualitzat a les 19:51h
El riu Sénia.
El riu Sénia. | Ulldecona & Photo
El ple de l'Ajuntament d'Ulldecona va recolzar per unanimitat dels sis grups en representació al consistori, el projecte executiu de construcció del camí del Riu Sénia impulsat per la Mancomunitat de la Taula del Sénia i els 10 ajuntaments, catalans i valencians, per on passa el riu. El projecte pretén impulsar el turisme de natura i posar en valor els actius mediambientals i patrimonials.

El recorregut comprendrà uns 50 quilòmetres, que aniran des del naixement del Riu Sénia, als barrancs de la Fou, el Salt i de la Pobla, fins a la desembocadura a Sól de Riu, passant per La Pobla de Benifassà, Rossell, la Sénia, Canet lo Roig, Sant Jordi, Sant Rafel del Riu, Traiguera, Ulldecona, Alcanar i Vinaròs.

La Mancomunitat ha elaborat el projecte complet marcant un itinerari natural que recorre el camí fluvial i que està previst es vage executant per fases. Els municipis catalans afectats, han demanat una subvenció del Leader en la convocatòria oberta per la Generalitat, en base a un projecte de 151.250 euros.