Després de les gelades, arriba la neu

Les mínimes han pujat lleugerament a causa del vent | A la tarda s'esperen precipitacions amb una cota que anirà pujant dels 400 fins als 800 metres

Nevada del febrer del 2015 vista des de la Ràpita.
Nevada del febrer del 2015 vista des de la Ràpita. | Sofia Cabanes
Redacció
19 de gener del 2017
Actualitzat a les 11:03h
Segona nit amb temperatures sota zero a les Terres de l'Ebre, tot i que el vent de mestral ha fet pujar lleugerament les mínimes. L'estació meteorològica situada a Horta de Sant Joan ha registrat una temperatura mínima de -4,4ºC, mentre que a Gandesa i Bot no s'ha baixat dels -3,3ºC. El fred a Vinebre ha tornat a ser fort, -4,3ºC, Benissanet ha restrat una temperatura mínima de -2,6ºC, -3,4ºC a Tivissa i als Valentins (Ulldecona) una temperatura mínima de -2,2ºC.

A banda d'estes temperatures, que aniran pujant lentament durant els propers dies, cal destacar que durant les properes hores podria arribar la neu a les Terres de l'Ebre. Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, durant el matí d'este dijous els núvols augmentaran progressivament i el cel quedarà molt ennuvolat. A partir de migdia són probables algunes precipitacions febles i aïllades al territori. A les comarques de les Terres de l'Ebre la cota de neu se situarà inicialment al voltant dels 300 metres, i a partir del vespre pujarà fins als 600 metres. Les quantitats de precipitació acumulada seran entre minses i poc abundants a l'extrem sud, on per sobre dels 500 metres es podran acumular més de 2 cm de neu.