L'Escola d'Art de la Diputació a Tortosa engega el segon trimestre amb nous cursos sobre art, cultura i patrimoni

Ceràmica, dibuix, restauració de mobiliari, fotografia gastronòmica, música digital o l'internet de les coses formen part de l'oferta formativa | La inscripció encara està oberta

Redacció
13 de gener del 2017
Actualitzat a la 13:47h
Fotografia gastronòmica és un dels cursos que ofereix l'escola.
Fotografia gastronòmica és un dels cursos que ofereix l'escola. | Diputació de Tarragona
L'Escola d'Art de la Diputació a Tortosa torna esta setmana a la seua activitat i ho fa amb la vintena de cursos trimestrals i de curta durada sobre art, cultura i patrimoni que es realitzaran fins al mes d'abril. L'escola oferix formació en ceràmica, conservació i restauració d'objectes etnològics, gravat i dibuix, murals ceràmics, fang i restauració de mobiliari i tapisseria, entre d'altres cursos. A més, esta setmana també s'han inaugurat els dos primers cursos de curta durada que hi ha previstos per este trimestre: un sobre fotografia gastronòmica i l'altre sobre edició d'imatges i disseny gràfic.

L'oferta de l'Escola d'Art de Tortosa este trimestre inclou formació en les matèries i tècniques més clàssiques —ceràmica, dibuix, gravats o restauració de mobiliari—, així com també alguns cursos més innovadors de curta durada, oberts a tots els públics i que s'oferixen per primer cop a la demarcació. Este és el cas del curs sobre Internet de les coses, del de Música digital o el de disseny gràfic amb Indesign, Illustrator i Photoshop, que ha tingut una gran demanda i del que ja es preveu una nova edició per l'any vinent. El de Ceràmica en Paper previst pel proper mes de març és l'altre curs que més èxit d'inscripcions ha tingut.

Tot i l'inici del curs, la matrícula encara resta oberta per aquells cursos que disposen de places lliures. La formació va a càrrec de diferents professionals vinculats a les Terres de l'Ebre i el Camp de Tarragona i, per alguns dels cursos s'han ampliat els horaris amb l'objectiu de què puguen fer servei al màxim de públic possible, ja que van adreçats a artistes però també a estudiants i professionals d'altres àmbits que vulguen adquirir nous coneixements.