Recullen més de 600 signatures contra les retallades a l'escola de Roquetes

L'AMPA denuncia la supressió d'una línia de primària i de mitja jornada d'un professor de suport lingüístic

Foto d'arxiu. Pares, mares i alumnes de l'escola Marcel·lí Domingo de Roquetes secundant una protesta contra les retallades a l'entrada del centre. Abril de 2014.
Foto d'arxiu. Pares, mares i alumnes de l'escola Marcel·lí Domingo de Roquetes secundant una protesta contra les retallades a l'entrada del centre. Abril de 2014. | ACN / A. Mayor
Redacció
12 de gener del 2017
Actualitzat a les 12:02h
L'AMPA de l'Escola Marcel·lí Domingo de Roquetes ha recollit més de 600 signatures per protestar contra les retallades patides al centre este curs, a més de les acumulades en cursos anteriors. Segons denuncien, en el present curs han perdut mig professor de suport lingüístic (mitja jornada de professor) i s'ha suprimit una línia a 3r de primària, amb la conseqüent pujada de la ràtio a 27 alumnes per aula.

Representants de l'AMPA, juntament amb un membre de l'equip directiu del centre, es reuniran amb la Directora dels Serveis Territorials d'Ensenyament, Manolita Cid, per fer entrega d'estes signatures, mostrar el seu malestar per esta situació i reclamar que no continuen les retallades en els propers cursos.

La trobada serà este divendres, 13 de gener a la seu dels Serveis Territorials d'Ensenyament a les Terres de l'Ebre, a Tortosa.