El Consell Comarcal del Baix Ebre contracta 20 aturats

També se'n poden beneficiar 6 persones que estiguen percebent la Renda Mínima d’Inserció | Tots ells faran tasques de manteniment en espais naturals i urbans

Les persones contractades faran tasques de manteniment en espais naturals i urbans
Les persones contractades faran tasques de manteniment en espais naturals i urbans | Cedida
Redacció
12 de gener del 2017
Actualitzat a les 11:16h
El Consell Comarcal del Baix Ebre contracta a jornada completa 20 persones en situació d'atur o beneficiàries de la Renda Mínima d'Inserció per desenvolupar tasques com a peons de manteniment d'espais naturals i urbans a la Via Verda del Baix Ebre i altres indrets de la comarca.

Tres d'estos contractes, d'un any de durada, ja es van formalitzar a finals del mes de desembre, i els 17 restants, de 6 sis mesos, es faran este mes de gener.

Estos 20 contractes formen part del programa Treball i Formació, que subvenciona el Servei d’Ocupació de Catalunya i cofinança el Fons Social Europeu i el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social, amb l'objectiu d'afavorir, mitjançant una experiència laboral, la inserció i la millora de l'ocupabilitat de les persones aturades amb més dificultats d'inserció.

Dels 20 beneficiaris, 14 han de ser persones en situació d’atur no perceptores de prestacions o subsidis per desocupació i els 6 restants, beneficiaris de la Renda Mínima d’Inserció.

Les persones en situació d'atur interessades en esta oferta de treball que vulguen participar en el procés de selecció s'han d'inscriure a l'Oficina de Treball de la Generalitat a Tortosa els dies 17 i 18 de gener.

Per la seua banda, les persones beneficiàries de la Renda Mínima d’Inserció interessades han de contactar amb els Serveis d’Assistència Social assignats o directament amb el Consell Comarcal del Baix Ebre fins el 17 de gener.